Stalka

onsdag 6 juni 2012

Mamá y mi hermanitaaa

NU är mamma och min syster här; och det är härligt!
De åkte iväg från Finland måndag kväll; och jag hälsade dem att de snälla snälla skulle skicka sms GENAST de landade ect. men eeeeh nej. Inga medellande, jag var super rädd att de planet crashat elr att taxin hade stjälat deras pengar och väskor och att de nu var på gatan utan något, elr något åt det hållet.
satt super nervös i skolan, tills jag fick ett medellande; just laskeuduttu, koht matkal hotelille.  Dansande en liten victory dance och berättade åt alla som orkade lyssna att nu var min mamma o syster EGENTLIGEN i argentina! typ en timme senare kom ett till medellande; nyt oltais valmiit tulee sun koululle. och jag bara; JOOO TULKAAA!
sedan började hemska väntandet på ca 1 h, tills en textare till; nyt ulkona.
sprang ut från klass till skolans portar; och där var deee. började storböla och det ända jag kunde säga var; vitsi mul on ollu kauhee ikävä!

Sedan blev det babbel i skolan med min rektor och störande enkkulärare som översatte allting lite som hon själv ville; sedan lunch med Fede, och sedan till hotellet och chilla.

Idag åkte vi iväg på en busstur, som var buenos aires city tour. tyvärr var det skit kallt; typ 5grader, så vi frös rumporna av oss; det fanns nämligen inga platser inne i bussen. satt ute.. steg av mitt i turen, tog taxi till La Cementario de la Recoleta, och gick där en stund. sen till hotellet för att det var så cpigt kallt.

Vi har just kommit hem från Fedes hus, där vi åt dinner. är så glad över att jag kunde presentera de viktigaste personerna här,  till mina viktigaste personer från finland. allting blev så riktigt!!

lika riktigt som min tatueringstid på fredagen! ;)

puss och kram till er, jag ska o sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar